Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή

Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Chian
Μάρκα: GERUN
Αριθμό μοντέλου: GR1824

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Όροι πληρωμής: T/T
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

όνομα προϊόντων: Υψηλή Accurancy κουτιών από χαρτόνι μηχανή εκτύπωσης Inkjet GR1824 Ακρίβεια εκτύπωσης: 600DPI
Ταχύτητα εκτύπωσης: 1.5 m/s Μέγιστο πλάτος τυπωμένων υλών: 800 χλστ
Ελάχιστο πλάτος σίτισης: 400mm Πάχος μέσων: 120mm
No.s του κεφαλιού τυπωμένων υλών: 24
Υψηλό φως:

Ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ενιαίων περασμάτων

,

Ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού Inkjet

,

Ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης ενιαίων περασμάτων

Περιγραφή προϊόντων

Υψηλή Accurancy κουτιών από χαρτόνι μηχανή εκτύπωσης Inkjet GR1824

 

η υψηλή μηχανή εκτύπωσης ακρίβειας Inkjet κουτιών από χαρτόνι είναι ένας ψηφιακός Τύπος εκτύπωσης με σκοπό να τυπώσει την υψηλής ποιότητας γραφική παράσταση, τις εικόνες, τα κείμενα, και τους γραμμωτούς κώδικες ακριβώς στα ζαρωμένα κουτιά από χαρτόνι. Αυτές οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με την προηγμένη τεχνολογία Inkjet που επιτρέπει σε τους για να παραγάγει τις αιχμηρές, τραγανές, και δονούμενες τυπωμένες ύλες στις ανώμαλες επιφάνειες.

Η υψηλή ακρίβεια αυτών των μηχανών επιτυγχάνεται μέσω της προηγμένης τεχνολογίας Inkjet όπως η πτώση--απαίτηση (DOD) ή της συνεχούς εκτύπωσης Inkjet (CIJ). Αυτές οι τεχνολογίες ενσωματώνουν τους προηγμένους αισθητήρες και το λογισμικό που μπορούν να ανιχνεύσουν και να διορθώσουν τους κακούς συνδυασμούς χρώματος, την πυκνότητα μελανιού, και την ευθυγράμμιση μέσων, που εξασφαλίζει ότι οι τυπωμένες ύλες είναι ακριβείς και υψηλού - ποιότητα.

Οι υψηλές μηχανές εκτύπωσης ακρίβειας Inkjet κουτιών από χαρτόνι μπορούν να τυπώσουν σε υψηλές ταχύτητες, καθιστώντας τους ιδανικούς για επιχείρηση με τις απαιτήσεις υψηλής εκτύπωσης. Αυτές οι μηχανές σχεδιάζονται επίσης για να μειώσουν ή να αποβάλουν την απώλεια, με συνέπεια τη εξοικονόμηση κόστους για τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, οι υψηλές μηχανές εκτύπωσης ακρίβειας Inkjet κουτιών από χαρτόνι είναι εύκολο να λειτουργηθούν και να διατηρήσουν, με τις φιλικές προς το χρήστη διεπαφές και λιγότερες χειρωνακτικές ρυθμίσεις που απαιτούνται. Αυτές οι μηχανές μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με σε άλλο λύσεις ή λογισμικό ροής της δουλειάς, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τις διαδικασίες εκτύπωσης και να αυξήσουν την παραγωγικότητα.

Συμπερασματικά, οι υψηλές μηχανές εκτύπωσης ακρίβειας Inkjet κουτιών από χαρτόνι είναι η τέλεια λύση για τις επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στην υψηλές ακρίβεια, την ταχύτητα, και την ποιότητα σε διαδικασίες εκτύπωσης κουτιών από χαρτόνι τους. Αυτές οι μηχανές προσφέρουν την προηγμένη τεχνολογία Inkjet, τις αποδοτικές ροές της δουλειάς, και τις φιλικές προς το χρήστη διεπαφές με συνέπεια την αυξανόμενη παραγωγικότητα, τη εξοικονόμηση κόστους, και τις υψηλής ποιότητας τυπωμένες ύλες.

 

Τιμής GR1800 κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα τύπων σειράς Single-Pass


1. Γρήγορη παραγωγή. Η ανώτατη θεωρητική ταχύτητα εκτύπωσης ΕΝΟΣ εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ είναι 1.5m/second, αυτή η ταχύτητα μπορεί να ανταγωνιστεί με τους παραδοσιακούς εκτυπωτές.


παραγωγή ταινία-πιάτων 2.Without. κανένας χρόνος και κόστος σπατάλης. ΕΝΑΣ εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ δεν απαιτεί plate-making, οι χρήσεις προώθησαν την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης Inkjet, ευκολότερος και γρηγορότερος.


3.Envirnomental φιλικός. ΕΝΑΣ εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ χρησιμοποιεί την αρχική τεχνολογία εκτύπωσης Inkjet χρώματος τέσσερις, λιγότερη πλύση, λιγότερο νερό αποβλήτων.


4.Reduce εργατικό δυναμικό. ΜΙΑ μηχανή εκτύπωσης ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ υιοθετεί το σχέδιο υπολογιστών, αυτόματη οργάνωση οι φωτογραφίες που τυπώνονται κερδίζοντας χρόνο και εργασία με την υψηλότερη αποδοτικότητα

 

 

 
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ
Πρότυπο GR1824
Σχίστε το λογισμικό σχίζει Maintop
Σχήμα εικόνων TIFF, JPG, PDF, PNG
Κεφάλι τυπωμένων υλών Βιομηχανικό κεφάλι τυπωμένων υλών όλος-MEMS EPSON
No.s του κεφαλιού τυπωμένων υλών 24
Τύπος και χρώμα μελανιού Βασισμένο στο νερό μελάνι CMYK
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης 800mm
Πάχος μέσων 120mm
Μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης ακρίβειας εκτύπωσης 1.5m/s (300*600DPI) 0.8m/s (600*600DPI) 0.5m/s (900*600DPI)
Ελάχιστο πλάτος σίτισης 400mm
Μέγιστο πλάτος σίτισης Πρότυπα 1800mm, εξατομικεύσιμα.
Τρόπος σίτισης Αυτόματη σίτιση
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα 7 ή πιό πρόσφατη έκδοση
Εργασιακό περιβάλλον 18~30℃, υγρασία: 50%~70%
Ηλεκτρική τάση 380V±10% 50/60HZ
Συνολική δύναμη Περίπου 30KW AC220V50~60HZ
Μέγεθος εκτυπωτών (L*W*H) 6800mm*5160mm*1980mm
Βάρος εκτυπωτών Περίπου 5500kg

 

Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 0Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 1Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 2Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 3Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 4Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 5Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 6

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ενιαίων περασμάτων υψηλή ακρίβεια Inkjet μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.