Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι

Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα. Suzhou
Μάρκα: Ge Run
Αριθμό μοντέλου: GR1824

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: RMB Meet to talk about
Όροι πληρωμής: T/T
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Product Name: Cardboard Carton BoxDigital Printing Machine Intelligent GR1824 Printing accuracy: 600DPI
Printing speed: 1.5 m/s Maximum print width: 800mm
Min. Feeding Width: 400mm Media Thickness: 1-20mm
No.s of Print Head: 24
Υψηλό φως:

ευρύς ψηφιακός εκτυπωτής σχήματος

,

ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή

,

Ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού 24 κεφάλι

Περιγραφή προϊόντων

Ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης κιβωτίων χαρτοκιβωτίων χαρτονιού ευφυές GR1824

 

Η ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης που είναι ευφυής είναι μια μηχανή που μπορεί να εκτελέσει τις αυτοματοποιημένες και ευφυείς διαδικασίες. Αυτές οι μηχανές σχεδιάζονται για να έχουν προωθήσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως οι αυτοματοποιημένες ροές της δουλειάς, η ευφυής βαθμολόγηση χρώματος, και τα μέσα που χειρίζονται τις ικανότητες.

Οι ευφυείς ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης χρησιμοποιούν τους προηγμένους αισθητήρες και το λογισμικό για να ελέγξουν την ποιότητα τυπωμένων υλών και να ρυθμίσουν τη διαδικασία εκτύπωσης αναλόγως. Αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να ανιχνεύσουν και να διορθώσουν τα ζητήματα όπως η χρωματικής προσαρμογής, πυκνότητα μελανιού, και η ευθυγράμμιση μέσων, που εξασφαλίζει ότι οι υψηλής ποιότητας τυπωμένες ύλες παράγονται με συνέπεια με την ελάχιστη επέμβαση χρηστών.

Επιπλέον, οι ευφυείς ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης μπορούν επίσης να παρέχουν τις σε πραγματικό χρόνο αναπροσαρμογές θέσης εργασίας τυπωμένων υλών και τις προσαρμοσμένες λύσεις ροής της δουλειάς που ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες ανάγκες μιας επιχείρησης. Αυτές οι μηχανές μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με στα συστήματα εκτύπωσης δικτύων και το διάφορο λογισμικό για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ευελιξία.

Τα ευφυή χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών μπορούν επίσης να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο διακοπής και να αυξήσουν την παραγωγικότητα τυπωμένων υλών με την παροχή των μακρινών διαγνωστικών και των υπηρεσιών συντήρησης. Επιπλέον, αυτές οι μηχανές ενσωματώνουν τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η energy-efficient εκτύπωση και τα ανακυκλώσιμα συστατικά, που ελαχιστοποιούν την περιβαλλοντική επίδρασή τους.

Συμπερασματικά, οι ευφυείς ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης είναι ιδανικές για τις επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στην παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα, και την ποιότητα. Αυτά τα προηγμένα προσφορά χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών που εξασφαλίζουν συνεπή, ακριβή, και υψηλής ποιότητας εκτύπωση ελαχιστοποιώντας το χρόνο διακοπής και μειώνοντας την περιβαλλοντική επίδραση.

 

Τιμής GR1800 κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα τύπων σειράς Single-Pass


1. Γρήγορη παραγωγή. Η ανώτατη θεωρητική ταχύτητα εκτύπωσης ΕΝΟΣ εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ είναι 1.5m/second, αυτή η ταχύτητα μπορεί να ανταγωνιστεί με τους παραδοσιακούς εκτυπωτές.


παραγωγή ταινία-πιάτων 2.Without. κανένας χρόνος και κόστος σπατάλης. ΕΝΑΣ εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ δεν απαιτεί plate-making, οι χρήσεις προώθησαν την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης Inkjet, ευκολότερος και γρηγορότερος.


3.Envirnomental φιλικός. ΕΝΑΣ εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ χρησιμοποιεί την αρχική τεχνολογία εκτύπωσης Inkjet χρώματος τέσσερις, λιγότερη πλύση, λιγότερο νερό αποβλήτων.


4.Reduce εργατικό δυναμικό. ΜΙΑ μηχανή εκτύπωσης ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ υιοθετεί το σχέδιο υπολογιστών, αυτόματη οργάνωση οι φωτογραφίες που τυπώνονται κερδίζοντας χρόνο και εργασία με την υψηλότερη αποδοτικότητα

 
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

Πρότυπο

GR-1824

Σχίστε το λογισμικό σχίζει

Maintop

Σχήμα εικόνων

TIFF, JPG, PDF, PNG

Κεφάλι τυπωμένων υλών

Βιομηχανικό κεφάλι τυπωμένων υλών όλος-MEMS EPSON

No.s του κεφαλιού τυπωμένων υλών

24

Τύπος και χρώμα μελανιού

Βασισμένο στο νερό μελάνι CMYK

Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης

800mm

Πάχος μέσων

120mm

Μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης ακρίβειας εκτύπωσης

1.5m/s (300*600DPI) 0.8m/s (600*600DPI) 0.5m/s (900*600DPI)

Ελάχιστο πλάτος σίτισης

400mm

Μέγιστο πλάτος σίτισης

Πρότυπα 1800mm, εξατομικεύσιμα.

Τρόπος σίτισης

Αυτόματη σίτιση

Λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα 7 ή πιό πρόσφατη έκδοση

Εργασιακό περιβάλλον

18~30℃, υγρασία: 50%~70%

Ηλεκτρική τάση

380V±10% 50/60HZ

Συνολική δύναμη

Περίπου 30KW AC220V50~60HZ

Μέγεθος εκτυπωτών (L*W*H)

6800mm*5160mm*1980mm

Βάρος εκτυπωτών

Περίπου 5500kg

 

Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι 0Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι 1Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι 2Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι 3Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι 4Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι 5Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι 6

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ευρεία σχήματος μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού ψηφιακή 24 κεφάλι θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.