Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών

Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα. Suzhou
Μάρκα: Ge Run
Αριθμό μοντέλου: GR1818

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: RMB Meet to talk about
Όροι πληρωμής: T/T
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Product Name: Cardboard Carton Box Inkjet Printing Machine Large Format GR1818 Printing accuracy: 600DPI
Printing speed: 1.5 m/s Maximum print width: 800mm
Min. Feeding Width: 400mm Media Thickness: 1-20mm
No.s of Print Head: 24
Υψηλό φως:

ζαρωμένος ψηφιακός εκτυπωτής

,

Διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet

,

διαδικασία εκτύπωσης Inkjet

Περιγραφή προϊόντων

Μεγάλο σχήμα GR1818 μηχανών εκτύπωσης Inkjet κιβωτίων χαρτοκιβωτίων χαρτονιού

Μεγάλο σχήμα

 

η μηχανή εκτύπωσης χαρτονιού με ένα μεγάλο σχήμα είναι ψηφιακός Τύπος εκτύπωσης που μπορεί να τυπώσει τις υψηλής ποιότητας εικόνες, το κείμενο, και τα σχέδια στα μεγάλα υλικά χαρτονιού. Αυτός ο τύπος εκτυπωτή έχει μια ευρύτερη περιοχή τυπωμένων υλών, που καθιστά το πιθανό να τυπώσει στα μεγαλύτερα κουτιά από χαρτόνι, τα χαρτοκιβώτια, και άλλα υλικά συσκευασίας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα μιας μηχανής εκτύπωσης χαρτονιού μεγάλου σχήματος είναι η δυνατότητά του να τυπώσει τα μεγαλύτερα σχέδια χωρίς απώλεια της ποιότητας τυπωμένων υλών. Αυτό το κάνει μια άριστη επιλογή για τις επιχειρήσεις που πρέπει να τυπώσουν τη μεγάλη και ιδιαίτερα-highly-detailed γραφική παράσταση, τα κείμενα, και τα σχέδια στα υλικά συσκευασίας τους.

Η μηχανή εκτύπωσης μεγάλος-σχήματος μπορεί να τυπώσει τους διαφορετικούς τύπους υλικών χαρτονιού με τα ποικίλες πάχη και τις επεξεργασίες επιφάνειας, όπως το ζαρωμένο χαρτόνι, στο χαρτόνι του Κραφτ, και το ντυμένο χαρτόνι. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις έχουν ένα ευρύ φάσμα των επιλογών να επιλέξουν από κατά το σχεδιασμό της συσκευασίας τους.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των μηχανών εκτύπωσης χαρτονιού μεγάλος-σχήματος είναι η ταχύτητα και η αποδοτικότητά τους, οι οποίες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τους χρόνους και τις δαπάνες παραγωγής. Η διαδικασία εκτύπωσης είναι αυτοματοποιημένη, και η μηχανή μπορεί να τυπώσει τα πολλαπλάσια σχέδια ταυτόχρονα, που μειώνουν το χρόνο διακοπής και που εξασφαλίζουν ότι οι διαταγές ολοκληρώνονται γρήγορα.

Τιμής GR1800 κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα τύπων σειράς Single-Pass


1. Γρήγορη παραγωγή. Η ανώτατη θεωρητική ταχύτητα εκτύπωσης ΕΝΟΣ εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ είναι 1.5m/second, αυτή η ταχύτητα μπορεί να ανταγωνιστεί με τους παραδοσιακούς εκτυπωτές.


παραγωγή ταινία-πιάτων 2.Without. κανένας χρόνος και κόστος σπατάλης. ΕΝΑΣ εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ δεν απαιτεί plate-making, οι χρήσεις προώθησαν την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης Inkjet, ευκολότερος και γρηγορότερος.


3.Envirnomental φιλικός. ΕΝΑΣ εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ χρησιμοποιεί την αρχική τεχνολογία εκτύπωσης Inkjet χρώματος τέσσερις, λιγότερη πλύση, λιγότερο νερό αποβλήτων.


4.Reduce εργατικό δυναμικό. ΜΙΑ μηχανή εκτύπωσης ταχύτητας ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ υιοθετεί το σχέδιο υπολογιστών, αυτόματη οργάνωση οι φωτογραφίες που τυπώνονται κερδίζοντας χρόνο και εργασία με την υψηλότερη αποδοτικότητα

 
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

Πρότυπο

GR1818

Σχίστε το λογισμικό σχίζει

Maintop

Σχήμα εικόνων

TIFF, JPG, PDF, PNG

Κεφάλι τυπωμένων υλών

Βιομηχανικό κεφάλι τυπωμένων υλών όλος-MEMS EPSON

No.s του κεφαλιού τυπωμένων υλών

18

Τύπος και χρώμα μελανιού

Βασισμένο στο νερό μελάνι CMYK

Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης

800mm

Πάχος μέσων

120mm

Μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης ακρίβειας εκτύπωσης

1.5m/s (300*600DPI) 0.8m/s (600*600DPI) 0.5m/s (900*600DPI)

Ελάχιστο πλάτος σίτισης

400mm

Μέγιστο πλάτος σίτισης

Πρότυπα 1800mm, εξατομικεύσιμα.

Τρόπος σίτισης

Αυτόματη σίτιση

Λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα 7 ή πιό πρόσφατη έκδοση

Εργασιακό περιβάλλον

18~30℃, υγρασία: 50%~70%

Ηλεκτρική τάση

380V±10% 50/60HZ

Συνολική δύναμη

Περίπου 30KW AC220V50~60HZ

Μέγεθος εκτυπωτών (L*W*H)

6800mm*5160mm*1980mm

Βάρος εκτυπωτών

Περίπου 5500kg

 
Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών 0Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών 1Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών 2Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών 3Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών 4Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών 5Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών 6

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ζαρωμένη ψηφιακή διαδικασία 600DPI εκτύπωσης Inkjet μεγάλου σχήματος εκτυπωτών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.